Nieuwsbrief mei 2017

Beste deelnemers,

Nog een paar weken tot aan de StelvioChallenge. In deze laatste nieuwsbrief alle belangrijke feiten, nog wat sponsortips (zoals bekend streven we naar €1.000 per persoon gemiddeld, het kan echt maar kost uiteraard wat moeite), kledingtips, onze goede doelen, de aanreisroute naar Bormio en het programma (met klimprofielen!) in Italië.
De Stelvio en de Gavia liggen er nu al prima bij....de Stelvio zeker nu deze een opknapbeurt heeft gekregen voor de doorkomst van de Giro ;-)

Lees de nieuwsbrief hier (PDF formaat)


Lezing: “Sportvoeding voor Stelvio Challenge wielrenners, hardlopers en wandelaars. Tips en valkuilen!”, door sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis.

Datum & Locatie: woensdag 10 mei te Zenderen (19.00 uur - 20.30 uur)!

Als sponsor van de Stelvio Challenge zetten we samen met sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis van SportvoedingWebshop.com een mooie lezing op het programma. Waar anders kan dat mooier dan in hun eigen Experience Center, de grootste sportvoedingswinkel van Europa dat in Nederland staat. In Zenderen welteverstaan. We schakelen bewust de sportvoeding specialist in omdat we als sponsor en deelnemer van mening zijn dat een ieder gebaat is bij goede gezonde basisvoeding. En over goed en verantwoord gebruik van de juiste sportvoeding bij het beklimmen van de Stelvio, weten zij als geen ander hoe dit toe te passen. Naast sportvoeding gaat Henk-Jan dus ook in op gezonde basisvoeding en gewichtsverlies. Een onderwerp waar SportvoedingWebshop.com een nieuw programma voor heeft gelanceerd en inmiddels landelijke aandacht kreeg; neem eens een kijkje op hun speciale website via:  www.debesteverliezer.com en www.sportvoedingwebshop.com Over de cruciale rol van Basisvoeding en daarnaast wordt het product Diet Protein besproken, wat wij op de site hierover lezen: Diet Protein, een onvergelijkbaar product in spierbehoud en gewichtsverlies. We zijn benieuwd.

SportvoedingWebshop.com is met 40 merken Nederlands grootste aanbieder van sportvoeding. En daarnaast bieden zij hun eigen top merk.


Word jij ook donateur van de Pim Foundation? Wij vertellen je graag waarom!

Beste lezer,

In december hebben we je al op deze site geïnformeerd over onze sportieve uitdaging in 2016 en vrijdag 24 juni a.s. is het al zover. Dan gaan wij voor een goed doel de historische beklimming van de Stelvio pas trotseren. Een prachtige uitdaging voor onszelf, maar zeker ook voor het goede doel. Al enkele jaren fietsen wij deze route en elk jaar steunen wij hierbij de Pim Foundation. Maar dit jaar geven we nog meer steun en zijn wij als KIWC sponsor geworden van deze uitdagende meesterklim de Stelvio Challenge.

Als aanvulling op ons sponsorschap proberen we zoveel mogelijk initiatieven te ontwikkelen, zodat ook jij een donatie kan doen. Onderaan dit bericht vertellen we je hoe je dit eenvoudig kunt regelen.

Wat doet de Pim Foundation?
De donaties worden ingezet voor de goede doelen die de Pim foundation ondersteunt. Deze foundation heeft o.a. een zorgwoning voor meervoudig gehandicapte kinderen opgezet, maar steunt ook de Stichting Jayden. De Stichting Jayden vecht tegen neuroblastoom kinderkanker. Het doel is om ouders bij te staan, die een groot deel van de kosten voor de zorg van hun ernstig zieke of meervoudige gehandicapte kind normaal gesproken zelf moeten bekostigen. Door bezuinigingen van de overheid een bijna onmogelijk taak. Je wilt als ouder het allerbeste voor je kind, maar dat is voor een groot deel van de gezinnen in Nederland niet mogelijk zonder extra financiële hulp.

Een glimlach van een kind
De Pim Foundation verwoord het zo mooi, want … Een glimlach op het gezicht van een kind dat ernstig ziek of meervoudig gehandicapt is doet wonderen. Zo puur, dat alle problemen even verdwijnen. Dat zijn de momenten waar wij (lees: Pim Foundation) het voor doen !! Help de Pim Foundation hun droom steeds verder te verwezenlijken.

Steun die zo nodig is
Geef ook om deze kinderen en help hun ouders met jouw financiële steun. Wij vragen jullie middels dit bericht om te doneren, niet morgen maar vandaag, zodat steeds meer kinderen die het zo nodig hebben op tijd kunnen worden geholpen. Voor meer informatie over de Pim Foundation en de Stichting Jayden kun je uiteraard het internet raadplegen. De website www.stelviochallenge.nl geeft meer informatie over de challenge en de achtergrond van de initiatieven. Maar ook via deze site kun je de benodigde info en linkjes vinden.

Hoe kun je doneren?
>>> Je kunt doneren door ons te sponsoren via www.stelviochallenge.nl.. Kies voor deelnemers in de groene menubalk op de site, zoek naar Eddy of Ria en klik op de foto. Vervolgens klik je op de groene balk rechts “sponsor mij”. Na je donatie wordt de sponsorstand door de organisatie bijgewerkt. Alvast bedankt namens alle ernstig zieke en meervoudig gehandicapte kinderen in Nederland.

Of wil je direct overboeken?
>>> Je kunt ook direct je sponsorbedrag overmaken t.n.v. de Pim Foundation via NL 14 RABO 0 146 472 616. Vermeld hierbij duidelijk Eddy of Ria Kuijer. Onze sponsorstand wordt daarna spoedig bijgewerkt.

Het is mogelijk om van je donatie een factuur te ontvangen. Mail in dat geval de algemene bedrijfsgegevens door aan ria@kiwc.nl. Wij zorgen er dan voor dat er een rekening wordt opgestuurd.

BedaBedankt voor jullie aandacht en steun, graag tot ziens,

Ria en Eddy Kuijer


Stelvio Challenge Nieuwsbrief mei 2016

Top 10 sponsorstand
Pieter van Rengen € 3825,-
Tim Kuppens € 2935,-
Linda van der Veer € 2497,50
Jeroen La Housse € 2025,-
John Bendemacher € 1936,-
Guido Wolters € 1696,-
Betty Exel € 1345,-
Albert Meijer € 1302,75
Sander Hendriks € 1253,50
Liena van Raaij € 1247,-

Gratis deelname

Net als voorgaande jaren wil de organisatie de 3 deelnemers met de hoogste sponsorstand een gratis deelname (t.w.v. € 125,-) voor de Stelviochallenge 2017 aanbieden.

Hier bovenop sponsort KIWC nog eens 3 gevulde tassen van Craft.

Sponsortips!

Wat is er nu mooier dan jezelf uit te dagen en ook nog eens te fietsen voor het goede doel?
Kom op! Zet je beste beentje voor en maak een mooie eind sprint nog 6 weken te gaan.
Als je jezelf afvraagt hoe je aan sponsors komt kijk dan eens bij onze Sponsortips

Medisch intakeformulier

Onderstaand intakeformulier is bedoeld om de algemene gezondheidstoestand van de deelnemers aan de StelvioChallenge 2016 in kaart te brengen. Dit teneinde bij eventuele problematiek en/ of blessures zo accuraat mogelijk te kunnen handelen/ ondersteunen.

Graag willen wij jullie verzoeken via deze link het formulier in te vullen en via mail te versturen naar rob@stichtingjayden.nl

Stelvio mei
De top van de Stelvio op 16 mei, de neeuw verdwijnt langzaam....

Programma Stelvio Challenge

Dinsdag 21 juni
16.00 - 18.30 uur Hotel Alu – aanmelden. Startnummers en tenue uitgifte.
Tevens reserveren mogelijk voor sportmassage.

Woensdag 22 juni
08.30 uur vertrek fietsers vanaf Hotel Nevada:
Mortirolo - Gavia met begeleiding. (115 km – 3.000 hm zware tocht )
10.00 uur vertrek fietsers vanaf Hotel Nevada: klim Gavia vanuit Bormio (mooie klim !)
10.00 uur vertrek lopers vanaf Hotel Nevada met bus/auto naar de Cancano.
Dit is een klim van ca 6 a 7 % en 8 km lang, erg mooi !
16.00 - 18.00 uur Fietsonderhoud in werkplaats van hotel Alu en geven massages.
16.00 – 18.30 uur Hotel Alu – aanmelden. Startnummers en tenue uitgifte.
Tevens reserveren mogelijk voor sportmassage.

Donderdag 23 juni
09.30 - 09.45 uur vertrek fietsers vanaf hotel Nevada richting Cancano ca 35 km
Ca. 12.30 - 13.00 uur retour in Bormio op ‘startplein’ voor gezamenlijke lunch (eigen kosten)
14.00 - 16.30 uur Fietsonderhoud in werkplaats van hotel Alu en geven massages
17.00 uur In Thermen Bormio Italiaans buffet, aangeboden door de Soccorsoclown
17.00 – 18.00 uur en laatste mogelijkheid tot aanmelden. Startnummers en tenue uitgifte.
18.15 – 19.15 uur Soccorso clown optreden gevolgd door presentatie met alle ins en outs voor de dag van morgen.

Vrijdag 24 juni
Vanaf 07.15 uur Verzamelen op ‘startplein’ bij de kerk in centrum Bormio
Eventueel tassen afgifte voor naar de top en kaarsje aansteken in kerk.
08.00 uur startschot op het plein bij de kerk door de burgemeester van Bormio
Post 1 ca 5 km punt net voor eerste tunnel
Post 2 ca 10 km punt net na de laatste tunnel, met uitzicht op de waterval
Post 3 Bocht 22 – ca 15 km
Post 4 Op splitsing met de Umbrail pas – ca 21 km
Post 5 Top Stelvio en algehele leiding.
Post 6 Onderaan afdaling in Prato bij bord en parkeerplaats
Post 7 Bocht 46 (Prato zijde)
Post 8 Bocht 22 (Prato zijde)
Mobiele posten 4 motoren, mecanicienwagen en bezemwagen
Na 14.30 uur vanaf de top alleen nog maar afdalen toegestaan naar Bormio
Vanaf 20.30 uur after party Bar Oliver in Bormio met DJ Kevin


Stelvio Challenge Nieuwsbrief april 2016

WIELERTENUE!!!

Alle deelnemers van de Stelvio Challenge met een sponsorsaldo van minimaal € 250,- krijgen een (bioracer) wielertenue. 
U kunt uw maat berekenen volgens de bioracer matentabel op de downloadpagina van de Stelvio website. Uit ervaring adviseren wij u 1 maat groter te nemen dan de maat in de tabel.

Laatste kans:
Voor diegene die zijn kleding maat nog niet heeft doorgegeven, uiterste besteldatum is 14 april!
Bestelde tenues kunnen niet worden geruild.

Gratis deelname
Net als voorgaande jaren wil de organisatie de 3 deelnemers met de hoogste sponsorstand een gratis deelname (t.w.v. € 125,-) voor de Stelviochallenge 2017 aanbieden. 

Hier bovenop sponsort KIWC nog eens 3 gevulde tassen van Craft.

Sponsortips!
Brutobedrag overuren doneren.

Vraag je collega's een uurtje van zijn/haar overuren te doneren. Je bedrijf kan het brutobedrag hiervan doneren (we zijn ANBI geregistreerd). Dat kost het bedrijf niets, levert zelfs een aftrekpost op. Voor je collega's een kleine moeite met groot resultaat. 
Succes !

Kijk ook hier eens voor sponsortips.

logo KIWC.eps (1).png
KIWC is hoofdsponsor van de Stelvio Challenge 2016.
 
top stelvio 10 april.jpg

Programma Stelvio Challenge

1 mei: Ardennen clinic (fiets)
14 mei: Ophalen kleding in Dorst tussen 10.00 en 12.00 uur voor deelnemers met sponsorbedrag +250€ Alleen van bestellingen welke geplaatst zijn voor of op de pasdag van 27 februari.
5 juni: Ardennen clinic (fiets)
11 juni: fiets- en looptocht in Dorst
22 juni: Mortirolo-Gavia of alleen de Gavia
22 juni: Cancano (lopers)
23 juni: Cancano (fiets)
23 juni: infomiddag met Italiaans buffet
24 juni: Stelvio Challenge 2016
24 juni: after party Bar Oliver met DJ Kevin

Sponsortocht?!

De crisis heeft bij veel bedrijven de sponsoring terug gedraaid of in ieder geval een excuus gegeven om ‘nee’ te antwoorden op een sponsorvraag van een goed doel.

Desalniettemin gaan er een aantal deelnemers erg goed! 
De kopgroep bestaat uit Pieter, Tim, Linda en John. Klasse!

Echter we zien ook dat er nog een flinke groep deelnemers onderaan bungelt met minder dan 200 euro of zelfs helemaal geen sponsorgeld. Dat heeft natuurlijk niets met de crisis te maken….kom op jullie kunnen het ! Het is en blijft wel een sponsortocht voor het goede doel. We streven naar een gemiddelde van € 1000,- per persoon. Dat is de prestatie, de klim op de Stelvio het toetje voor jezelf.

Top 10 sponsorstand

1,  Pieter van Rengen

€ 3825,-

2.  Tim Kuppens

€ 2755,-

3.  Linda van der Veer

€ 2132,50

4.  John Bendermacher

€ 1821,-

5.  Betty Exel

€ 1320,-

6.  Albert Meijer

€ 1267,75

7.  Marion Engelen

€ 1120,-

8.  Maarten Kragting

€ 1086,99

9.  Jan Klijn Velderman

€ 1075,-

10. Huub van Hout

€ 954,-

 


Geef je kracht door en doe net als ons mee aan de Stelvio Challenge op 24 juni 2016

Eddy en Ria op de Alpe d'Huez

Grou, januari 2016

2016... Wauw, time flies! Een jaar vol goede voornemens en nieuwe kansen! Zoals jullie hieronder kunnen lezen gaan Ria en ik ons dit jaar weer sportief, maar ook actief inzetten voor een goed doel. En onze boodschap luidt... Geef ook jouw kracht door! Lees hieronder meer over onze deelname aan een goed initiatief. En ontdek wat jij kunt doen om jouw kracht door te geven.

Jij kunt sponsor worden of zelf meedoen aan de legendarische zeer sportieve Stelvio Challenge. Hardlopen, fietsen of wandelen, alles wordt perfect begeleid. En iedereen kan meedoen. Dus ben je nog niet heel actief maar wel een sporter of heb je het goede voornemen om te gaan sporten, dan is dit je ultieme kans. In ons vorige nieuwsbericht hieronder staat in grote lijnen wat de bedoeling is.

Maar heb je vragen dan beantwoorden wij deze graag. Voor meer informatie over de Stelvio Challenge kijk je op www.stelviochallenge.nl of www.ikdoegraagmee.nl. Schrijf je in en geef ook jouw kracht door in 2016.

Groet,

Ria en Eddy Kuijer


Grou, december 2015

Met 2016 in het vooruitzicht nemen wij je alvast mee naar ons goede voornemen en tevens prachtige uitdaging voor 2016. Wij gaan ons sportief maar ook actief inzetten voor een goed doel in 2016. Doe jij mee? Alles wordt perfect begeleid, dus ook al sport je nog niet fanatiek dan is deze ultieme uitdaging ook een bijzondere kans voor jou.

Wat is de uitdaging?
Op vrijdag 24 juni 2016 doen wij mee aan de legendarische Stelvio Challenge in Bormio in Italië. Om zoveel mogelijk zieke en gehandicapte kinderen een betere toekomst te kunnen geven, proberen wij zoveel mogelijk relaties op de hoogte te stellen van onze uitdaging. Een sportieve uitdaging die ook jouw goede voornemen kan worden. Schrijf je direct in, want dan kun ook jij een glimlach toveren op het gezicht van een kind dat ernstig ziek of meervoudig gehandicapt is. Een prachtig doel!

Wat kun jij doen om deze kinderen te helpen?
Jij kunt sponsor worden of zelf meedoen aan deze legendarische zeer sportieve challenge. Lopen, fietsen of wandelen, alles wordt perfect voorbereid en begeleid. Iedereen kan meedoen. Heb je vragen dan beantwoorden wij deze graag. Voor meer informatie kun je op www.stelviochallenge.nl of www.ikdoegraagmee.nl.

Doe mee via KIWC en krijg een stoere CRAFT rugzak
Voor de eerste vijftien (15) deelnemers, die via KIWC tot stand komen, hebben wij een verrassend mooie eyecatcher: een goed gevulde stoere rugzak, die je tijdens de voorbereidingen maar ook zeker daarna goed kunt gebruiken. Dus geef je snel op en laat het ons weten. Het enige wat je hoeft te doen is je alleen of met je vrienden inschrijven op www.stelviochallenge.nl.

Geef ook jouw kracht door in 2016!

Groet,

Ria en Eddy Kuijer

KIWC en Stelvio Challenge Logo Stelvio Challenge